Om Astro Logistik AB

Vilka vi är

Astro logistik är ett serviceföretag som tillhandahåller tjänster inom logistik mot bygg och industri. Med vår kompetens arbetar vi för att bidra med effektivitet, kvalitét och kundnöjdhet.

Vi står redo för att tillgodose era behov kring logistik och servicetjänster. Hör av er till oss för mer information.

För ett bättre Sverige

Vi ser den utveckling som råder runtom i Sverige, med upprustning av gamla byggnader, nyproduktion av bostads- och kommersiella hus.

Vi på Astro Logistik vill självklart vara med på utvecklingsresan genom att erbjuda tjänster med kvalitativ personal till våra kunder. Hårt ställda krav med en tidsbegränsad tidplan och budget, vill vi, tillsammans med er, leverera rätt kvalité, till rätt slutkostnad, på rätt utsatt tidplan.


Logistik bygger på planering, samordning och genomförande av aktiviteter kopplat till produktion. För mer information om våra tjänster klicka här.

Miljöpolicy

Grönare tider i ett nytt Sverige

Miljön och säkerheten är en viktig fråga för oss på Astro Logistik AB. Vi ser till att ledtiderna minskar och vi ser till att allt är på plats i rätt tid.

Genom att effektivisera logistiken så effektiviseras alla led vilket resulterar i mindre miljöpåverkan och en säkrare arbetsmiljö.

Säkerhet

Under uppsyn av Svenska Transportarbetarförbundet

För oss är det viktigt att våra anställda känner sig trygga, vi gör allt vi kan för att alltid ligga i framkant när det gäller säkerheten där våra anställda arbetar. Självklart innefattar även detta ett starkt kollektiv avtal med Svenska Transportarbetarförbundet för alla våra anställda.

images