Astro LogistikAstro LogistikAstro Logistik
+46 70 468 70 22
info@astrologistik.se
Dackevägen 33, 17734 Järfälla​
Astro LogistikAstro LogistikAstro Logistik

Spännande Samarbete med AkkaFRAKT

Astro Logistik är glada över att kunna meddela att det har nyligen inlett ett samarbete med AkkaFRAKT i Skåne. Med en gedigen erfarenhet och expertis inom hantering av komplexa projekt, har Astro Logistik utvecklat effektiva arbetsprocesser för att möta branschens utmaningar. Genom att etablera sig i Malmö har företaget kunnat möta behoven i regionen och nu är man stolta över det nya samarbetet inom bygglogistik med AkkaFRAKT. 

Det primära syftet med detta samarbete är att vara en del av AkkFRAKT:s helhetslösning inom bygglogistik som består av terminal lösning, avfallshantering och logistik. Vi bistår med bemanningslösningar och tillhandahålla kompetenta logistikorganisationer på byggarbetsplatser för att effektivt hantera alla logistik aktiviteter. Genom att kombinera Astro Logistiks expertis och AkkaFRAKTS breda utbud inom bygglogistik, har man skapat en stark och effektiv partnerlösning. 

Stefan Lindholm, affärsområdeschef på Astro Logistik, understryker vikten av att deras medarbetare inte bara är arbetskraft utan kompetenta bygglogistiker som levererar högkvalitativa resultat. Genom att snabbt anpassa sig till projektens behov och prioritera effektivitet, är företaget övertygade om att samarbetet med AkkaFRAKT kommer att bli framgångsrikt. Med ett ödmjukhet och positivt inställning ser Astro Logistik fram emot det kommande året och är övertygade om att samarbetet med AkkaFRAKT kommer att ge positiva resultat för båda parter.

Vill du veta mer om hur vi arbetar med social hållbarhet?